Agila söker röntgensjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Letar du efter en utmanande och lärorik roll? Här kommer du att ha möjlighet att arbeta självständigt med egenansvar och ta ansvar för olika uppgifter.

Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Denna enhet ansvarar för ett upptagningsområde med konventionell röntgen, datortomografi, magnetkamera och ultraljud. Här utförs även en mängd olika behandlingar som exempelvis ballongvidgning och stentning av kranskärl samt bäcken- och benkärl.

Är du intresserad av radiologi och tycker detta verkar som ett kul och spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!..

Varför ta sjuksköterskeuppdrag hos Agila?

I rollen som röntgensjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Södermanland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qævouuphlvfubk, Mæfgrmh
Tidsperiod
3-5, 13-20, 24-33
Efterfrågad kompetens
Röntgen
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jådlcexxthwope Daq H ie LOCTXXWDVS
Region/kommun
Södermanland/Yrmefnunbe
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka