Vi söker röntgensjuksköterska till uppdrag i Södermanland

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten.

Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Denna enhet ansvarar för ett upptagningsområde med konventionell röntgen, datortomografi, magnetkamera och ultraljud. Här utförs även en mängd olika behandlingar som exempelvis ballongvidgning och stentning av kranskärl samt bäcken- och benkärl.

Är du intresserad av radiologi och tycker detta verkar som ett kul och spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som röntgensjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför sjuksköterskearbete i Södermanland?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bæevyhmqgtvvuw, Dåooewk
Tidsperiod
48-5 (2023)
Efterfrågad kompetens
Röntgen
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nåpientckfvnfn Xni L fc CWDBDDKEVO
Region/kommun
Södermanland/Biqewlecqo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka