Vi söker röntgensjuksköterska till uppdrag i Södermanland

Är du en röntgensjuksköterska som brinner för patientvård och medicinsk bildteknik? Välkommen till denna dynamiska och moderna avdelning!

Avdelningen söker en röntgensjuksköterska som vill vara en del av ett engagerat team. Här får du möjligheten att arbeta med den senaste tekniken och spela en nyckelroll i diagnostiseringen och vården avdelningens patienter.

Här erbjuds en stimulerande arbetsmiljö med fokus på utveckling och samarbete. På verksamheten får du chansen att växa både professionellt och personligt, samtidigt som du gör en verklig skillnad i människors liv.

Bli en del av vår framstående avdelning och hjälp oss att leverera vård i världsklass.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag via Agila?

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, röntgensjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta sjuksköterskejobb i Södermanland

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iigevcbdety uavidnyrf, Dtosiwwvpegg Vlfcapijowwp
Tidsperiod
34-39
Efterfrågad kompetens
Röntgen (utbildad) eller Röntgen (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eryvåjpkfc de ceaci Abjitfcatvj
Region/kommun
Södermanland/Qpnfokvmnew
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka