Vi söker akutsjuksköterska till uppdrag i Södertälje

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Denna mottagningen vårdar patienter med akuta behov inom kirurgi, gynekologi, ortopedi och medicin. Hit kommer patienter som råkat ut för ett allvarligt olycksfall eller en plötslig svår sjukdom och mottagningen är öppen dygnet runt.

Uppdraget innefattar varierande sedvanliga arbetsuppgifter på akutmottagning och det uppdraget passar perfekt för dig som gillar att jobba flexibelt och med högt tempo. Verksamheten ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande uppdrag.

Låter detta som ett passande uppdrag för dig? Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som akutsjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskejobb i Södertälje

Södertälje bjuder på ett rikt kultur- och aktivitetsliv med flera stora sevärdheter. Här kan du bland annat besöka Tom Tits Experiment som är ett interaktivt museum samt en av Sveriges största friskvårdsanläggningar, Sydpoolen. Vid den centralt belägna sjön Maren finns ett stort antal fik och restauranger väl värda ett besök - inte minst för den otroligt vackra utsikten. I Södertälje kan du även hitta en av Sveriges mest natursköna öar, Oaxen. Oaxen är känd för sitt oerhört vackra kalkstenbrott med klarblått dricksvatten och är ett måste att besöka någon gång i livet.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Södertälje
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bæawedåpfv Koofxka Xpwbyk
Tidsperiod
15-17
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vprcsqutfykkcjb i-fd ebg ac Qåtirdæyge
Region/kommun
Stockholm/Södertälje
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka