Bemanningstjänst för sjuksköterska i Södertälje

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna arbetsgivare söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Här får du ett roligt och intressant uppdrag där trivsel samt god arbetsmiljö prioriteras.

På avdelningen utreds, behandlas och rehabiliteras patienter med nedsatt funktionsförmåga.

Intagning sker antingen direkt från akutmottagning eller via remiss från primärvården. Patienter kan även komma in för eftervård från akutsjukhus.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på geriatriskavdelning.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjuksköterskejobb i Södertälje?

Södertälje bjuder på ett rikt kultur- och aktivitetsliv med flera stora sevärdheter. Här kan du bland annat besöka Tom Tits Experiment som är ett interaktivt museum samt en av Sveriges största friskvårdsanläggningar, Sydpoolen. Vid den centralt belägna sjön Maren finns ett stort antal fik och restauranger väl värda ett besök - inte minst för den otroligt vackra utsikten. I Södertälje kan du även hitta en av Sveriges mest natursköna öar, Oaxen. Oaxen är känd för sitt oerhört vackra kalkstenbrott med klarblått dricksvatten och är ett måste att besöka någon gång i livet.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Södertälje
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oåkxqyåaoh ovgocqy wyy cd, Mcinqpkrn
Tidsperiod
7-13
Efterfrågad kompetens
Geriatrik (utbildad), Geriatrik (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mynardthflydkrr i–ba gdc cd Fåicjbæugg
Region/kommun
Stockholm/Södertälje
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka