Bemanningsjobb för intensivvårdssjuksköterska i Södertälje

Denna allmänna intensivvårdsavdelning är i behov av fler sjuksköterskor.

Här vårdas patienter med livshotande tillstånd som är i behov av avancerad vård, t.ex. dialys, respiratorbehandling eller monitorering av vitalfunktioner. Avdelningen har tre intensivvårdsplatser samt ytterligare fyra platser för vård med ökad bevakning.

I arbetsteamet finns läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Till avdelningen hör också sjukgymnast, kurator och dietist. Här får du som sjuksköterska möjlighet att arbeta i en högteknologisk miljö med omväxlande arbetsuppgifter.

Förutom sjuksköterskor söker avdelningen även undersköterskor med erfarenhet av att arbeta med intensivvårdspatienter.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Som intensivvårdssjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som intensivvårdssjuksköterska.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Södertälje?

Södertälje bjuder på ett rikt kultur- och aktivitetsliv med flera stora sevärdheter. Här kan du bland annat besöka Tom Tits Experiment som är ett interaktivt museum samt en av Sveriges största friskvårdsanläggningar, Sydpoolen. Vid den centralt belägna sjön Maren finns ett stort antal fik och restauranger väl värda ett besök - inte minst för den otroligt vackra utsikten. I Södertälje kan du även hitta en av Sveriges mest natursköna öar, Oaxen. Oaxen är känd för sitt oerhört vackra kalkstenbrott med klarblått dricksvatten och är ett måste att besöka någon gång i livet.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Södertälje
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iævawbåtfe dvfxkfq NNJ
Tidsperiod
39
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uqdlpgbmfvhykxd d-aa gfh cc Yæyomtæbrs
Region/kommun
Stockholm/Södertälje
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka