Agila söker intensivvårdssjuksköterska till uppdrag i Södertälje

Är du redo för en utmanande och lärorik roll? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare. Sjukhuset är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Mottagningen är en avdelning som fokuserar på att diagnostisera och behandla både akuta och kroniska infektioner. Här kan patienter få hjälp med olika former av infektioner, såsom öroninflammationer, urinvägsinfektioner eller lunginflammationer.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som intensivvårdssjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Sjuksköterskearbete i Södertälje

Södertälje bjuder på ett rikt kultur- och aktivitetsliv med flera stora sevärdheter. Här kan du bland annat besöka Tom Tits Experiment som är ett interaktivt museum samt en av Sveriges största friskvårdsanläggningar, Sydpoolen. Vid den centralt belägna sjön Maren finns ett stort antal fik och restauranger väl värda ett besök - inte minst för den otroligt vackra utsikten. I Södertälje kan du även hitta en av Sveriges mest natursköna öar, Oaxen. Oaxen är känd för sitt oerhört vackra kalkstenbrott med klarblått dricksvatten och är ett måste att besöka någon gång i livet.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Södertälje
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xæqqduåiva Uqjthaj - Ljfeucehwåagukwgsaxnkj (LVE)
Tidsperiod
14, 17
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dvsbuuxpcdualas a-gd hdi bi Håhmxgåekc
Region/kommun
Stockholm/Södertälje
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka