Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning?

Denna medicinavdelning vill stärka upp sitt team med ytterligare en sjuksköterska.

Vårdavdelningen är internmedicinsk med inriktning mot neurologi, stroke och diabetes. Här vårdas främst patienter med epilepsi, MS, hjärntumörer och stroke, men även andra internmedicinska sjukdomar förekommer. Uppdraget innebär samarbete med bland annat fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, dietist och kurator.

Utöver detta sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska såsom omvårdnadsarbete, hantering av läkemedel och kontakt med anhöriga.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Södertälje

Södertälje bjuder på ett rikt kultur- och aktivitetsliv med flera stora sevärdheter. Här kan du bland annat besöka Tom Tits Experiment som är ett interaktivt museum samt en av Sveriges största friskvårdsanläggningar, Sydpoolen. Vid den centralt belägna sjön Maren finns ett stort antal fik och restauranger väl värda ett besök - inte minst för den otroligt vackra utsikten. I Södertälje kan du även hitta en av Sveriges mest natursköna öar, Oaxen. Oaxen är känd för sitt oerhört vackra kalkstenbrott med klarblått dricksvatten och är ett måste att besöka någon gång i livet.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Södertälje
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iæafieælgt hecblqv, fni e, Kbpggmf
Tidsperiod
38-50
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uykagviwuue. g-fa ead cd FÅSELYÅHDR
Region/kommun
Stockholm/Södertälje
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka