Sjuksköterska sökes till tjänst i Södertälje

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter?

Denna vårdavdelning som är specialiserad på ortopedi och urologi söker en sjuksköterska. Här vårdas patienter akut för ortopediska skador och planerade knä- och höftplastiker. Avdelningen tar även emot patienter inom gynekologi där sjukdomstillstånden varierar från graviditetsrelaterade till större gynekologiska ingrepp.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att utföra sedvanligt omvårdnads- och patientarbete samt nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Här väntar ett spännande och utvecklande uppdrag för dig med intresse av pre- och postoperativ vård.

Erfarenhet av arbete på liknande arbetsplats är meriterande men inget krav

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Södertälje en spännande plats för sjuksköterskejobb

Södertälje bjuder på ett rikt kultur- och aktivitetsliv med flera stora sevärdheter. Här kan du bland annat besöka Tom Tits Experiment som är ett interaktivt museum samt en av Sveriges största friskvårdsanläggningar, Sydpoolen. Vid den centralt belägna sjön Maren finns ett stort antal fik och restauranger väl värda ett besök - inte minst för den otroligt vackra utsikten. I Södertälje kan du även hitta en av Sveriges mest natursköna öar, Oaxen. Oaxen är känd för sitt oerhört vackra kalkstenbrott med klarblått dricksvatten och är ett måste att besöka någon gång i livet.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Södertälje
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cåummwæfor fnwndkc uvl gh gimvjgyq /hnqfvra.
Tidsperiod
42-49
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vosjsojdcytwpal a-hd adh bh Uåoyflåbmw
Region/kommun
Stockholm/Södertälje
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka