Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Södertälje

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter?

Denna vårdavdelning som är specialiserad på ortopedi och urologi söker en sjuksköterska. Här vårdas patienter akut för ortopediska skador och planerade knä- och höftplastiker. Avdelningen tar även emot patienter inom gynekologi där sjukdomstillstånden varierar från graviditetsrelaterade till större gynekologiska ingrepp.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att utföra sedvanligt omvårdnads- och patientarbete samt nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Här väntar ett spännande och utvecklande uppdrag för dig med intresse av pre- och postoperativ vård.

Erfarenhet av arbete på liknande arbetsplats är meriterande men inget krav

Sjuksköterskejobb via Agila sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Södertälje en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Södertälje bjuder på ett rikt kultur- och aktivitetsliv med flera stora sevärdheter. Här kan du bland annat besöka Tom Tits Experiment som är ett interaktivt museum samt en av Sveriges största friskvårdsanläggningar, Sydpoolen. Vid den centralt belägna sjön Maren finns ett stort antal fik och restauranger väl värda ett besök - inte minst för den otroligt vackra utsikten. I Södertälje kan du även hitta en av Sveriges mest natursköna öar, Oaxen. Oaxen är känd för sitt oerhört vackra kalkstenbrott med klarblått dricksvatten och är ett måste att besöka någon gång i livet.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Södertälje
Faktaruta
Uppdragsgivare
Båvugmåssx bgfhcat mqy ab qagselsq /ufydlpo.
Tidsperiod
8-13
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aqcbkwngfkqipbe b-fb fed fe Wåpwvråooh
Region/kommun
Stockholm/Södertälje
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka