Sjuksköterska sökes till uppdrag i Södertälje

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter?

Denna vårdavdelning som är specialiserad på ortopedi och urologi söker en sjuksköterska. Här vårdas patienter akut för ortopediska skador och planerade knä- och höftplastiker. Avdelningen tar även emot patienter inom gynekologi där sjukdomstillstånden varierar från graviditetsrelaterade till större gynekologiska ingrepp.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att utföra sedvanligt omvårdnads- och patientarbete samt nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Här väntar ett spännande och utvecklande uppdrag för dig med intresse av pre- och postoperativ vård.

Erfarenhet av arbete på liknande arbetsplats är meriterande men inget krav

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Södertälje?

Södertälje bjuder på ett rikt kultur- och aktivitetsliv med flera stora sevärdheter. Här kan du bland annat besöka Tom Tits Experiment som är ett interaktivt museum samt en av Sveriges största friskvårdsanläggningar, Sydpoolen. Vid den centralt belägna sjön Maren finns ett stort antal fik och restauranger väl värda ett besök - inte minst för den otroligt vackra utsikten. I Södertälje kan du även hitta en av Sveriges mest natursköna öar, Oaxen. Oaxen är känd för sitt oerhört vackra kalkstenbrott med klarblått dricksvatten och är ett måste att besöka någon gång i livet.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Södertälje
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dåqfasæedg fwvqelf hbo ch isyphcra /simhmjv.
Tidsperiod
14-15
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lovbnqnehcxnxwr i-ge hbd ef Qæogwnåcpe
Region/kommun
Stockholm/Södertälje
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka