Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Södertälje

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter?

Denna vårdavdelning som är specialiserad på ortopedi och urologi söker en sjuksköterska. Här vårdas patienter akut för ortopediska skador och planerade knä- och höftplastiker. Avdelningen tar även emot patienter inom gynekologi där sjukdomstillstånden varierar från graviditetsrelaterade till större gynekologiska ingrepp.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att utföra sedvanligt omvårdnads- och patientarbete samt nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Här väntar ett spännande och utvecklande uppdrag för dig med intresse av pre- och postoperativ vård.

Erfarenhet av arbete på liknande arbetsplats är meriterande men inget krav

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag via Agila?

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Södertälje en spännande plats för sjuksköterskejobb

Södertälje bjuder på ett rikt kultur- och aktivitetsliv med flera stora sevärdheter. Här kan du bland annat besöka Tom Tits Experiment som är ett interaktivt museum samt en av Sveriges största friskvårdsanläggningar, Sydpoolen. Vid den centralt belägna sjön Maren finns ett stort antal fik och restauranger väl värda ett besök - inte minst för den otroligt vackra utsikten. I Södertälje kan du även hitta en av Sveriges mest natursköna öar, Oaxen. Oaxen är känd för sitt oerhört vackra kalkstenbrott med klarblått dricksvatten och är ett måste att besöka någon gång i livet.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Södertälje
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oåkhyfæybp wnysthb, Jxykwmuk- dmy tldgvmc Hog (ga)
Tidsperiod
34-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rmhhvvtktemoegq d-fh febhd Eåtynyåbyr
Region/kommun
Stockholm/Södertälje
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka