Bemanningstjänst för sjuksköterska i Södertälje

Är du redo för en ny utmaning?

Denna medicinavdelning vill stärka upp sitt team med ytterligare en sjuksköterska.

Vårdavdelningen är internmedicinsk med inriktning mot neurologi, stroke och diabetes. Här vårdas främst patienter med epilepsi, MS, hjärntumörer och stroke, men även andra internmedicinska sjukdomar förekommer. Uppdraget innebär samarbete med bland annat fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, dietist och kurator.

Utöver detta sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska såsom omvårdnadsarbete, hantering av läkemedel och kontakt med anhöriga.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Södertälje en spännande plats för sjukskötersketjänst

Södertälje bjuder på ett rikt kultur- och aktivitetsliv med flera stora sevärdheter. Här kan du bland annat besöka Tom Tits Experiment som är ett interaktivt museum samt en av Sveriges största friskvårdsanläggningar, Sydpoolen. Vid den centralt belägna sjön Maren finns ett stort antal fik och restauranger väl värda ett besök - inte minst för den otroligt vackra utsikten. I Södertälje kan du även hitta en av Sveriges mest natursköna öar, Oaxen. Oaxen är känd för sitt oerhört vackra kalkstenbrott med klarblått dricksvatten och är ett måste att besöka någon gång i livet.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Södertälje
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gæydswåost oyxxxug, Loloxxrvmrkde Qww (a)
Tidsperiod
34-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Amnstvmucfh. f-bi cheha Håoqsræiee
Region/kommun
Stockholm/Södertälje
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka