Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Södertälje

Är du redo för en ny utmaning?

Denna medicinavdelning vill stärka upp sitt team med ytterligare en sjuksköterska.

Vårdavdelningen är internmedicinsk med inriktning mot neurologi, stroke och diabetes. Här vårdas främst patienter med epilepsi, MS, hjärntumörer och stroke, men även andra internmedicinska sjukdomar förekommer. Uppdraget innebär samarbete med bland annat fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, dietist och kurator.

Utöver detta sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska såsom omvårdnadsarbete, hantering av läkemedel och kontakt med anhöriga.

Varför ta sjuksköterskearbete via Agila?

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Södertälje en spännande plats för sjuksköterskejobb

Södertälje bjuder på ett rikt kultur- och aktivitetsliv med flera stora sevärdheter. Här kan du bland annat besöka Tom Tits Experiment som är ett interaktivt museum samt en av Sveriges största friskvårdsanläggningar, Sydpoolen. Vid den centralt belägna sjön Maren finns ett stort antal fik och restauranger väl värda ett besök - inte minst för den otroligt vackra utsikten. I Södertälje kan du även hitta en av Sveriges mest natursköna öar, Oaxen. Oaxen är känd för sitt oerhört vackra kalkstenbrott med klarblått dricksvatten och är ett måste att besöka någon gång i livet.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Södertälje
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eåvanpånqu fkgsvtq, bww h, Xyonuyp
Tidsperiod
8-13
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mskyddedyti. e-dh fgd ig PÆUABNÆQER
Region/kommun
Stockholm/Södertälje
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka