Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Funderar du på att arbeta i Norge? Sjuksköterska sökes för arbete inom kommunal hälso- och sjukvård i Norge.

Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska såsom bedömning/undersökning av patienter, sårvård, medicinhantering och dokumentation. Här väntar en spännande arbetsplats med trevliga kollegor som delar ditt intresse för att bedriva högkvalitativ och trygg sjukvård.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande.

Att ta jobb som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Sjuksköterskejobb i Sør-Odal

Sør-Odals kommun är en kommun i Innlandet fylke i Norge. Den administrativa huvudorten är Skarnes. Kommunen är med i den nordiska samarbetsregionen ARKO. I kommunen finns massor äv natur man kan utforska ifall man är intresserad. Bland annat Storsjøen där man kan fiska, bada, paddla, vandra och cykla. Där kan man även campa en eller två nätter om man inte kan få nog av naturen. Kommunen ligger ca en timme nordöst om Oslo och en timme från den svenska gränsen.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Henrik Millbert
Henrik Millbert / Konsultchef
Sør-Odal
Faktaruta
Uppdragsgivare
Død-Qvmeiq ujbcoch
Tidsperiod
29-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Innlandet/Sør-Odal
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka