Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Sala

Denna vårdavdelning med inriktning på rehabilitering av stroke- och ortopedpatienter är i behov av en sjuksköterska.

Avdelningen utreder även patienter med infektioner, hjärtsvikt och transfusioner/infusioner. Som sjuksköterska arbetar du multiprofessionellt tillsammans med undersköterskor, arbetsterapeuter, läkare och fysioterapeuter. Du leder omvårdnadsarbetet, hanterar läkemedel, rondar och utför sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför sjuksköterskejobb i Sala?

Där Uppsalaslätten och Mälardalens jordbruksmarker övergår i det skogsrika Bergslagen växte Sala kommun fram på 1500-talet som en gruvby i anslutning till den välkända silvergruvan. Kommunen är välkänd för sin kulturvandring som finns anordnad både centralt i Sala och utanför stadskärnan. Det är nära till Sala, på ett bekvämt avstånd från hela Mälardalen och Bergslagen. Gör ett besök på hembygdsmuseet Väsby Kungsgård med över 7 000 föremål. Här kan du läsa Gustaf II Adolfs kärleksbrev som han skrev till sin älskarinna hovdamen Ebba Brahe. Visste du att….. ... det var på bageriet Ångbagaren, mitt emot järnvägsstation, som Owe Törnqvist skrev sången ”Dagny, kom hit och spill…” ... i Sala kommun finns det en häst på var 20:e salabo!

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Sala
Faktaruta
Uppdragsgivare
MPX Iovs ttvojnr xtj b
Tidsperiod
24-34
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad), Intensivvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ffqtodldkljhaq a hha fe Lnjn
Region/kommun
Västmanland/Sala
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka