Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Sala

Denna vårdavdelning med inriktning på rehabilitering av stroke- och ortopedpatienter är i behov av en sjuksköterska.

Avdelningen utreder även patienter med infektioner, hjärtsvikt och transfusioner/infusioner. Som sjuksköterska arbetar du multiprofessionellt tillsammans med undersköterskor, arbetsterapeuter, läkare och fysioterapeuter. Du leder omvårdnadsarbetet, hanterar läkemedel, rondar och utför sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag via Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Sjukskötersketjänst i Sala

Där Uppsalaslätten och Mälardalens jordbruksmarker övergår i det skogsrika Bergslagen växte Sala kommun fram på 1500-talet som en gruvby i anslutning till den välkända silvergruvan. Kommunen är välkänd för sin kulturvandring som finns anordnad både centralt i Sala och utanför stadskärnan. Det är nära till Sala, på ett bekvämt avstånd från hela Mälardalen och Bergslagen. Gör ett besök på hembygdsmuseet Väsby Kungsgård med över 7 000 föremål. Här kan du läsa Gustaf II Adolfs kärleksbrev som han skrev till sin älskarinna hovdamen Ebba Brahe. Visste du att….. ... det var på bageriet Ångbagaren, mitt emot järnvägsstation, som Owe Törnqvist skrev sången ”Dagny, kom hit och spill…” ... i Sala kommun finns det en häst på var 20:e salabo!

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Sala
Faktaruta
Uppdragsgivare
QBO Jyuc wlnxyea nul d
Tidsperiod
49-6 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jbukrqdyyjstov h bec fb Kwoy
Region/kommun
Västmanland/Sala
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka