Bemanningsarbete för sjuksköterska i Sigtuna

Enheten söker dig, BVC- sköterska för sedvanlig uppgifter på BVC.

Vidareutbildad disktrikt- eller barnsjuksköterska med erfarenhet från BVC.

Arbetstiderna är mån-fre, 80%. Flexiblet schema.

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbetsplatsens journaldatasystem TakeCare.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskearbete i Sigtuna

Från att ha varit Sveriges första stad som grundades år 970 till att idag ha landets största flygplats där fler än 24 miljoner människor årligen passerar - Sigtuna kommun, för många Sveriges ansikte utåt och framförallt första intrycket av vårt land. Förutom orten Sigtuna och Arlanda finns här även Märsta, Steninge och Rosersberg. Den mest kända mötesplatsen i Sigtuna är Våfflan där du kan äta god mat och köpa svalkande glass. Här kan du även strosa runt på deras små shoppinggator och handla allt från taxfree till lokalt konsthantverk. Kommunen har även satsat på grönska - det får aldrig vara längre än 10 minuter till ett grönområde vilket gör att kommunen har inte mindre än tio naturreservat att upptäcka.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Sigtuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hqxtwm VS
Tidsperiod
12-17
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska, Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jgoconburgd f ice dc Mæeeyq
Region/kommun
Stockholm/Sigtuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka