Sjuksköterska sökes till uppdrag i Sigtuna

Nu söker vi en sjuksköterska för ett spännande arbete inom äldreomsorgen. Det är ett givande jobb där du som sjuksköterska får en nära kontakt med varje enskild individ.

Du jobbar självständigt med stort eget ansvar, hittar lösningar på problem som dyker upp och fattar egna beslut i de situationer du möter. Du har regelbunden kontakt med övrig personal inom hemtjänst och äldreboende. Arbetsuppgifterna innebär bland annat provtagning, kontakt med anhöriga, sårvård samt bedömning av hälsotillstånd.

Tidigare erfarenhet av kommunal verksamhet är meriterande. Körkort är ett plus.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Sjuksköterskeuppdrag i Sigtuna

Från att ha varit Sveriges första stad som grundades år 970 till att idag ha landets största flygplats där fler än 24 miljoner människor årligen passerar - Sigtuna kommun, för många Sveriges ansikte utåt och framförallt första intrycket av vårt land. Förutom orten Sigtuna och Arlanda finns här även Märsta, Steninge och Rosersberg. Den mest kända mötesplatsen i Sigtuna är Våfflan där du kan äta god mat och köpa svalkande glass. Här kan du även strosa runt på deras små shoppinggator och handla allt från taxfree till lokalt konsthantverk. Kommunen har även satsat på grönska - det får aldrig vara längre än 10 minuter till ett grönområde vilket gör att kommunen har inte mindre än tio naturreservat att upptäcka.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Sigtuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Muihygg Ybtcxq, AKG
Tidsperiod
40-17 (2027), 33 (2027)-39 (2027)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nfihkgoyjg h hefic Pæqryw
Region/kommun
Stockholm/Sigtuna
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka