Ledigt jobb för ögonsjuksköterska i Skåne

Ögonmottagningen på detta sjukhus söker en sjuksköterska.

Verksamheten bedriver akut och planerad mottagning samt utför polikliniska operationer.

Här finns en stor bredd med såväl allmän oftalmologi som subspecialiteter inom bland annat katarakt- och glaukomkirurgi, medicinsk retina, barnoftalmologi och neurooftalmologi.

Som sjuksköterska arbetar du självständigt och i team med läkare, ortoptister samt undersköterskor. I arbetet ingår att utföra ögonbottenfotografering, förbereda patienten inför operation och sedvanligt mottagningsarbete.

De söker en specialistutbildad ögonsjuksköterska.

Skicka in din ansökan redan idag!

Att arbeta som ögonsjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Varför sjuksköterskejobb i Skåne?

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Leovogeaejfu ytmoyjoh Æturfnceguvbbdbv
Tidsperiod
48-52
Efterfrågad kompetens
Ögon (utbildad) eller Ögon (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tpjtsudyi Stpinn hbbq ei hhb be Neneuvmujch
Region/kommun
Skåne/Affjvdjvbyk
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka