Ledigt jobb för sjuksköterska i Skåne

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Är du även intresserad av att hjälpa människor i akuta situationer? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

Hit kommer patienter i alla olika åldrar med varierande sjukdomstillstånd och behov. För dig som söker en spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik, finns nu möjligheten att bli ett del av ett kompetent vårdteam. Uppdraget innefattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på akutmottagning såsom att bedöma patientens behov av vård, provtagning, dokumentation och mer.

Arbetsplatsen ser gärna att du har lång erfarenhet av arbete inom akutsjukvård.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför sjuksköterskearbete i Skåne?

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
CAE Ptskæ Wgppxlajwwoluopp
Tidsperiod
39-52
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xpcd Nktjkkgkn wpwq f idhfa Uavyå
Region/kommun
Skåne/Qrjtæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka