Bemanningstjänst för sjuksköterska i Skåne

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Är du även intresserad av att hjälpa människor i akuta situationer? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

Hit kommer patienter i alla olika åldrar med varierande sjukdomstillstånd och behov. För dig som söker en spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik, finns nu möjligheten att bli ett del av ett kompetent vårdteam. Uppdraget innefattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på akutmottagning såsom att bedöma patientens behov av vård, provtagning, dokumentation och mer.

Arbetsplatsen ser gärna att du har lång erfarenhet av arbete inom akutsjukvård.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som sjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Sjuksköterskeuppdrag i Skåne

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
ONO Thqtå Boxqpsyubdbctapu
Tidsperiod
52
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Losw Nnlcvkofy pdgu b gchif Lculå
Region/kommun
Skåne/Mgyiå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka