Bemanningsarbete för akutsjuksköterska i Skåne

Sjukhus söker fler sjuksköterskor till arbete på akutmottagning. Här väntar ett roligt och omväxlande arbete där du möter patienter i alla åldrar med varierande sjukdomar och skador.

Uppdraget innefattar arbetsuppgifter som smärtlindring, blodprovstagning, EKG-tagning, samt sedvanliga uppgifter för sjuksköterska inom akutsjukvård. Du behöver vara självständig, flexibel och snabbtänkt för att kunna bedöma patientens behov av vård och dess prioriteringsgrad.

Till detta uppdrag söker vi en sjuksköterska med minst två års erfarenhet av kliniskt arbete på akutvårdsmottagning. Larmkompetens och erfarenhet av triagering är meriterande.

Sjuksköterskearbete via Agila akutsjuksköterska

I rollen som akutsjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
FYJ Vohs Thjuwgfplybsxmav
Tidsperiod
48-52
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xmchjxvqojn hd caida Jidn
Region/kommun
Skåne/Soty
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka