Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Skåne

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Nu efterfrågas nya medarbetare för att stärka upp verksamheten.

Att arbeta på en akutmottagning är både spännande, utvecklande och ger möjlighet att vårda patienter i alla åldrar med olika sjukdomstillstånd. Arbetsuppgifter omfattar bland annat att bedöma patientens behov av vård, smärtlindring, provtagning, EKG och sedvanligt omvårdnadsansvar.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda hög vård och mycket av arbetet utförs självständigt med stort egenansvar.

Tidigare erfarenhet inom akutsjukvård är meriterande.

Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Sjuksköterskeuppdrag i Skåne

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ulxjmpxcwcob dalbropu Sqhwyyxomldiqmnx
Tidsperiod
47-2 (2023)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Egnlgwwptufe qlilkwho Wdjagumaevgukpxu Phuerkxeceo
Region/kommun
Skåne/Ryxbuyxlsla
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka