Agila söker akutsjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Nu efterfrågas nya medarbetare för att stärka upp verksamheten.

Att arbeta på en akutmottagning är både spännande, utvecklande och ger möjlighet att vårda patienter i alla åldrar med olika sjukdomstillstånd. Arbetsuppgifter omfattar bland annat att bedöma patientens behov av vård, smärtlindring, provtagning, EKG och sedvanligt omvårdnadsansvar.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda hög vård och mycket av arbetet utförs självständigt med stort egenansvar.

Tidigare erfarenhet inom akutsjukvård är meriterande.

Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjukskötersketjänst som akutsjuksköterska via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jwltwmpofhbu mibcahtk Lyeflpveeoxtsrsr
Tidsperiod
40-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qruemsawjuqi bandgbtj Nqcgtuxekfldagka Rarymufjctw
Region/kommun
Skåne/Mniqmqhmpkq
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka