Ledigt jobb för operationssjuksköterska i Skåne

Utmanas du av avancerad sjukvård, skarpa lägen och akuta situationer? Drivs du av att förbättra verksamheten tillsammans med dina kollegor? Då kan du vara den vi söker! Hos denna arbetsgivare får du både fatta snabba beslut i hanteringen av plötsliga, oförutsägbara händelser samt arbeta metodiskt med avancerade ingrepp unika för vår verksamhet.

På avdelningen bedrivs rekonstruktiv kirurgi inom specialiteterna plastikkirurgi, öron/näs/hals samt käkkirurgi på både vuxna och barn. Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom anestesi.

Skicka in din ansökan om du vill vara en del av en arbetsplats som sätter värde på din utveckling och engagemang!

Att ta arbete som operationssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som operationssjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Sjuksköterskearbete i Skåne

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
QQV Qjeqå, Cmnwxfmjbwhdjybrf
Tidsperiod
23-36
Efterfrågad kompetens
Anestesi eller Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Htq Mbjmc Buacnsjw potq ec dihab Vlrdæ
Region/kommun
Skåne/Kuyqå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka