Ledigt jobb för operationssjuksköterska i Skåne

Välkommen att söka en spännande och utvecklande tjänst som sjuksköterska på denna enhet. Här ges stora möjligheter att utveckla och bredda sin erfarenhet inom anestesi!

På enheten vårdas patienter som genomgått en hjärt- eller lungoperation, transplantation eller andra kirurgiska ingrepp. Vårdenheten tar emot patienterna direkt efter operationen där de stannar till läkaren bedömer att patienten kan flyttas.

Sökande till denna tjänst bör ha ett par års erfarenhet inom thoraxanestesi alternativt mångårig erfarenhet från allmänanestesi inom hjärt/lungkirurgi. Krav att kunna söva lungpatienter. Kompetens i att söva hjärtpatienter är meriterande.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som operationssjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskearbete i Skåne

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
ALD Rnag Ugflxa qudeacqoawrvxypnuwi
Tidsperiod
49-3 (2024)
Efterfrågad kompetens
Anestesi, Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Piweéffadr i Nora
Region/kommun
Skåne/Gtya
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka