Ledigt jobb för anestesisjuksköterska i Skåne

Välkommen att söka en spännande och utvecklande tjänst som sjuksköterska på denna enhet. Här ges stora möjligheter att utveckla och bredda sin erfarenhet inom anestesi!

På enheten vårdas patienter som genomgått en hjärt- eller lungoperation, transplantation eller andra kirurgiska ingrepp. Vårdenheten tar emot patienterna direkt efter operationen där de stannar till läkaren bedömer att patienten kan flyttas.

Sökande till denna tjänst bör ha ett par års erfarenhet inom thoraxanestesi alternativt mångårig erfarenhet från allmänanestesi inom hjärt/lungkirurgi. Krav att kunna söva lungpatienter. Kompetens i att söva hjärtpatienter är meriterande.

Varför ta sjuksköterskejobb via Agila?

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som anestesisjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Skåne en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
GBO Yqpv Jdwgxx hcvgckfnvfvahxmkmrj
Tidsperiod
48-3 (2024)
Efterfrågad kompetens
Anestesi, Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rcwrébfmjs i Mvsy
Region/kommun
Skåne/Egea
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka