Bemanningstjänst för sjuksköterska i Skåne

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna primärvårdsverksamhet är i behov av en terapeuter för att stärka upp verksamheten.

Som terapeut inom primärvård, kan du förvänta dig utredningar och bedömningar av patienter med varierande sjukdomstillstånd. Du arbetar självständigt och i nära team med övriga professioner. Du som är arbetsterapeut ska framförallt vara bekväm med handskador samt minnesutredningar.

Låter det intressant, skicka in din ansökan redan idag! Sökande med intresse av kontinuitet kommer att prioriteras.

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjuksköterskejobb i Skåne?

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ronja Pettersson
Ronja Pettersson / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
BLL Båguorjdsra - Gpcuåufv
Tidsperiod
5-35
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut, Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oedyejajc dg ichie Qvrxæbey
Region/kommun
Skåne/Vucxåmjh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka