Vi söker barnsjuksköterska till uppdrag i Skåne

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna mottagning.

Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård till alla patienter. På avdelningen vårdas för tidigt födda barn eller barn som är sjuka när de föds. Vårdtiden varierar mycket för individ till individ.

Du kommer att arbeta både självständigt och i team tillsammans med specialistutbildade läkare, sjuksköterskor och barnsköterskor.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på neonatalavdelning.

Tycker du detta låter som ett uppdrag just för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som barnsjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Sjukskötersketjänst i Skåne

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kcudmtfpsxpj fkmbkrsf Qyducoxximcfptqarsg
Tidsperiod
47-12 (2023)
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad) eller Barn (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Emrxkbnmtsrw hvgmuewu Rtdlhmcqpty
Region/kommun
Skåne/Ktggtqoqsge
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka