Ledigt jobb för sjuksköterska i Skåne

Om du letar efter ett givande och utvecklande jobb som erbjuder varierande arbetsuppgifter, då rekommenderar vi starkt att söka uppdraget som sjuksköterska på denna verksamhet.

Arbetsuppgifterna varierar men fokus är att omhänderta vårdkrävande barn på förlossningsenheten.

Sjukskötersketjänst via Agila sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Skåne?

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
TYC Rxfkå Owvhaxjqycurwgieg
Tidsperiod
52
Efterfrågad kompetens
Barn eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xdj Iyxroebteåbhofmo bb ghc af Gsmqå
Region/kommun
Skåne/Mqawæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka