Barnsjuksköterska sökes till tjänst i Skåne

Om du letar efter ett givande och utvecklande jobb som erbjuder varierande arbetsuppgifter, då rekommenderar vi starkt att söka uppdraget som sjuksköterska på denna verksamhet.

Arbetsuppgifterna varierar men fokus är att omhänderta vårdkrävande barn på förlossningsenheten.

Tycker du detta uppdrag låter intressant, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskejobb hos Agila?

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Varför sjuksköterskejobb i Skåne?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
IER Yuhkå Mumgxruihxfjqagss
Tidsperiod
48-52
Efterfrågad kompetens
Barn eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qoj Tfohiyhkoåqdtucl ba ifh ib Csgpæ
Region/kommun
Skåne/Ncpsæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka