Barnsjuksköterska sökes till jobb i Skåne

Nu söker vi en sjuksköterska för ett spännande uppdrag på barnavdelning.

Avdelningen bedriver heldygnsvård och tar emot barn och ungdomar mellan 0-18 år. Här möter patienter med varierande sjukdomstillstånd, bland annat allergi och astma, diabetes, hormonella rubbningar, mag- och tarmsjukdomar, hjärtfel, njurproblem samt olika typer av infektionssjukdomar.

Arbetet är omväxlande och erbjuder stora möjligheter att utveckla din kompetens. Arbetsuppgifterna är sedvanliga för sjuksköterska på barnavdelning.

Avdelningen söker en sjuksköterska med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som barnsjuksköterska

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som barnsjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Sjukskötersketjänst i Skåne

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Keghkxrqrloc ahmifqmw Ybmptgd.
Tidsperiod
47-12 (2023)
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Drewmpaxq Ewccyu gmkp ig Cjryeibxqrg
Region/kommun
Skåne/Tfsjylieusl
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka