Sjuksköterska sökes till arbete i Skåne

Nu söker vi en sjuksköterska för ett spännande uppdrag på barnavdelning.

Avdelningen bedriver heldygnsvård och tar emot barn och ungdomar mellan 0-18 år. Här möter patienter med varierande sjukdomstillstånd, bland annat allergi och astma, diabetes, hormonella rubbningar, mag- och tarmsjukdomar, hjärtfel, njurproblem samt olika typer av infektionssjukdomar.

Arbetet är omväxlande och erbjuder stora möjligheter att utveckla din kompetens. Arbetsuppgifterna är sedvanliga för sjuksköterska på barnavdelning.

Avdelningen söker en sjuksköterska med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Sjuksköterskejobb via Agila sjuksköterska

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Sjukskötersketjänst i Skåne

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vwnvcgtddskt uqvxfmkm Cjximbq.
Tidsperiod
2
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ivakbccfd Krrlee fiem hh Waattbxfwib
Region/kommun
Skåne/Uxslbfhgejc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka