Vi söker barnsjuksköterska till uppdrag i Skåne

Nu söker vi en sjuksköterska för ett spännande uppdrag på barnavdelning.

Avdelningen bedriver heldygnsvård och tar emot barn och ungdomar mellan 0-18 år. Här möter patienter med varierande sjukdomstillstånd, bland annat allergi och astma, diabetes, hormonella rubbningar, mag- och tarmsjukdomar, hjärtfel, njurproblem samt olika typer av infektionssjukdomar.

Arbetet är omväxlande och erbjuder stora möjligheter att utveckla din kompetens. Arbetsuppgifterna är sedvanliga för sjuksköterska på barnavdelning.

Avdelningen söker en sjuksköterska med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att ta jobb som barnsjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Trivs du med att arbeta som barnsjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför sjuksköterskearbete i Skåne?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tdqiliqjndil rpssmxqy Wmaeksa.
Tidsperiod
13-34
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kmovekcya Bxswpg aigr ih Gxwhmttknud
Region/kommun
Skåne/Bwnfirlpuam
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka