Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Skåne

Nu söker vi en sjuksköterska för ett spännande uppdrag på barnavdelning.

Avdelningen bedriver heldygnsvård och tar emot barn och ungdomar mellan 0-18 år. Här möter patienter med varierande sjukdomstillstånd, bland annat allergi och astma, diabetes, hormonella rubbningar, mag- och tarmsjukdomar, hjärtfel, njurproblem samt olika typer av infektionssjukdomar.

Arbetet är omväxlande och erbjuder stora möjligheter att utveckla din kompetens. Arbetsuppgifterna är sedvanliga för sjuksköterska på barnavdelning.

Avdelningen söker en sjuksköterska med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Quvkxbouhsxi dwmjthlg Oxfqifd.
Tidsperiod
40-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gshvicdwy Oquwlj bxmx bi Hvuochsccuh
Region/kommun
Skåne/Ouiyrvpfwqv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka