Bemanningsarbete för sjuksköterska i Skåne

Letar du efter en spännande och givande möjlighet att prova på? Den här uppdragsgivaren letar efter en ny medarbetare till sin verksamhet.

Arbetsuppgifterna inkluderar vanligt mottagningsarbete såsom telefonrådgivning, såromläggningar samt bedömning och prioritering av olika sjukdomstillstånd. Du kommer att möta patienter med olika sjukdomar och i alla åldrar.

Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cyduc YG Swbcs
Tidsperiod
17-39
Efterfrågad kompetens
Diabetes eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fraxwxfitåbwy b gdfec Owlnj
Region/kommun
Skåne/Qerow
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka