Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Skåne

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare. Sjukhuset är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Enheten erbjuder grundläggande vård, vilket är den typ av vård som normalt inte kräver sjukhusets resurser eller utrustning. Detta inkluderar exempelvis förebyggande hälsokontroller, vaccinationer, enklare provtagning och diagnos, behandling av mindre skador och sjukdomar, samt rådgivning om livsstil och hälsa.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjuksköterskejobb i Skåne?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mrtri Fgwtr NB - CA
Tidsperiod
30-36
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska, Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Skåne/Æfifv Iåapgn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka