Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Skåne

Letar du efter en spännande och givande möjlighet att utforska? Verksamheten letar just nu efter en specialiserad sjuksköterska att ansluta till deras team.

Om du är intresserad av att arbeta inom primärvården kan du vara den sjuksköterska verksamheten söker.

Här får du chansen att bli en värdefull del av ett team som brinner för att erbjuda den bästa vården till sina patienter. Arbetsuppgifterna inkluderar vanliga mottagningsrutiner såsom telefonrådgivning, förbandsskiften och att bedöma samt prioritera olika sjukdomstillstånd. Du kommer att möta patienter i olika åldrar och med en mångfald av sjukdomar.

Det här uppdraget passar dig som trivs med att arbeta självständigt och känner dig säker i din roll.

Sjukskötersketjänst via Agila sjuksköterska

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskeuppdrag i Skåne

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fåobsrsvaundu Klsii
Tidsperiod
2
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lolrueulp cås gd eieee Bvrop
Region/kommun
Skåne/Rcgmg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka