Bemanningsarbete för distrikt-/primärvårdssjuksköterska i Skåne

Letar du efter en spännande och givande möjlighet att utforska? Verksamheten letar just nu efter en specialiserad sjuksköterska att ansluta till deras team.

Om du är intresserad av att arbeta inom primärvården kan du vara den sjuksköterska verksamheten söker.

Här får du chansen att bli en värdefull del av ett team som brinner för att erbjuda den bästa vården till sina patienter. Arbetsuppgifterna inkluderar vanliga mottagningsrutiner såsom telefonrådgivning, förbandsskiften och att bedöma samt prioritera olika sjukdomstillstånd. Du kommer att möta patienter i olika åldrar och med en mångfald av sjukdomar.

Det här uppdraget passar dig som trivs med att arbeta självständigt och känner dig säker i din roll.

Att ta uppdrag som distrikt-/primärvårdssjuksköterska via Agila

I rollen som distrikt-/primärvårdssjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskearbete i Skåne?

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Såbpssablttif Nqoym
Tidsperiod
1 (2024)-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Exiwooyrf bæc ad figbb Iuydi
Region/kommun
Skåne/Kqida
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka