Bemanningstjänst för sjuksköterska i Skåne

Enheten söker dig, legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet av geriatrisk vård. Uppdraget gäller nattjänstgöring och schema diskuteras vid eventuell tillsättning.

Här vårdas patienter som är över 65 år som har flera sjukdomar och vårdas under en kort eller längre tid. De har också några platser för att ta hand om patienter med neurologiska eller ortopediska besvär.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett intressant uppdrag? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjukskötersketjänst i Skåne?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
IWA Uwgt Eblk mmn ae
Tidsperiod
47-22 (2023)
Efterfrågad kompetens
Geriatrik (utbildad), Geriatrik (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Epteéocymp h idg hf Nauo
Region/kommun
Skåne/Bpvr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka