Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Skåne

Enheten söker dig, legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet av geriatrisk vård. Uppdraget gäller nattjänstgöring och schema diskuteras vid eventuell tillsättning.

Här vårdas patienter som är över 65 år som har flera sjukdomar och vårdas under en kort eller längre tid. De har också några platser för att ta hand om patienter med neurologiska eller ortopediska besvär.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Sjuksköterskearbete via Agila sjuksköterska

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Skåne en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
IXC Wqhe Rcnb oym cd
Tidsperiod
3-22, 44, 48-52
Efterfrågad kompetens
Geriatrik (utbildad), Geriatrik (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gcbeéiyyya e cda eh Hejr
Region/kommun
Skåne/Hdys
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka