Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Skåne

Enheten söker dig, legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet av geriatrisk vård. Uppdraget gäller nattjänstgöring och schema diskuteras vid eventuell tillsättning.

Här vårdas patienter som är över 65 år som har flera sjukdomar och vårdas under en kort eller längre tid. De har också några platser för att ta hand om patienter med neurologiska eller ortopediska besvär.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett intressant uppdrag? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Sjukskötersketjänst hos Agila sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Sjukskötersketjänst i Skåne

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
ITJ Gcdm Fpcu ypx bf
Tidsperiod
3-22, 40-44
Efterfrågad kompetens
Geriatrik (utbildad), Geriatrik (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bmvjémtwql f ibc ba Tjlt
Region/kommun
Skåne/Awrj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka