Ledigt jobb för intensivvårdssjuksköterska i Skåne

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Till denna avdelning kommer patienter i behov av vård och övervakning dygnet runt när de har blivit akut och svårt sjuk, genomgått en stor operation eller skadat sig i en olycka.

Du som söker kan förvänta dig ett stimulerande jobb med omväxlande arbetsuppgifter. På avdelningen finns en härlig teamkänsla och en välkomnande arbetsmiljö.

Verksamheten söker dig med kompetens inom intensivvård.

Tycker du detta låter som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Arbetet som intensivvårdssjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
UTB/Lhlgyx Tqmdv cwsssdkcypxgjiytse
Tidsperiod
4-5
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
mufoqhpqgn i Bsbb
Region/kommun
Skåne/Rhnw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka