Sjuksköterska sökes till jobb i Skåne

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Enheten söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Till oss kommer patienter för att undersökas, behandlas eller opereras för en sjukdom eller skada i hjärnan eller ryggmärgen. Patienter som tidigare har opererats eller behandlats i denna region kommer hit för uppföljning och kontroll.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Skåne en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Axxyd ljoitmegptsuplirqho, Cikxrbmdnbtpgbgvmtt
Tidsperiod
48
Efterfrågad kompetens
Kirurgi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yhrjédjvqy i ghc hc EIVV
Region/kommun
Skåne/Ohjb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka