Bemanningsjobb för sjuksköterska i Skåne

Söker du ett spännande och roligt uppdrag? Nu har du möjlighet att arbeta som sjuksköterska på handkirurgen.

Här möter du patienter med varierande sjukdomar och skador. Det kan exempelvis vara nerv- och senskador, komplicerade frakturer, amputationsskador och infektioner. I uppdraget ingår pre- och postoperativ vård, läkemedelshantering, smärtlindring, provtagning och sedvanligt avdelningsarbete. Här väntar ett omväxlande arbete där du får möjlighet att utveckla din kompetens.

Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Skåne

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
XTS Rojeæ Vmndgxsknqnm
Tidsperiod
12-46
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet), Operation (utbildad), Operation (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jne Yankfwwyiåxy qegs h Ygtu e Bhueå
Region/kommun
Skåne/Soyxæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka