Agila söker operationssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Söker du ett spännande och roligt uppdrag? Nu har du möjlighet att arbeta som sjuksköterska på handkirurgen.

Här möter du patienter med varierande sjukdomar och skador. Det kan exempelvis vara nerv- och senskador, komplicerade frakturer, amputationsskador och infektioner. I uppdraget ingår pre- och postoperativ vård, läkemedelshantering, smärtlindring, provtagning och sedvanligt avdelningsarbete. Här väntar ett omväxlande arbete där du får möjlighet att utveckla din kompetens.

Sjuksköterskejobb hos Agila operationssjuksköterska

Att arbeta som operationssjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
PSY Rgsoæ Mjctbvxiyins
Tidsperiod
26-46
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet), Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ctg Yjfdopyuaæcr jltf d Mnid e Ajeoæ
Region/kommun
Skåne/Uewfå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka