Sjuksköterska sökes till tjänst i Skåne

Allmänpsykiatrisk mottagning söker dig med ett genuint intresse av psykiatrisk vård. Mottagningen erbjuder utredning, bedömning och behandling av svårare psykiatriska sjukdomstillstånd. Som sjuksköterska möter du patienter med ångesttillstånd, neuropsykiatriska diagnoser, personlighetsstörningar och andra sjukdomar.

I arbetet ingår sedvanligt mottagningsarbete såsom hälsosamtal, läkemedelsuppföljning och telefonrådgivning. Du kommer att arbeta självständigt och i nära team med övriga professioner på mottagningen.

Varför ta sjuksköterskejobb hos Agila?

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Skåne en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cnpp Yudnæerbkhlanecqb pyixoapmpe
Tidsperiod
1 (2023)-17 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fbshlxsbht fi Pqiq
Region/kommun
Skåne/Adnl
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka