Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Skåne

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare.

Här vårdas patienter med sjukdomar i blod och njurar som exempelvis blodbrist eller njursvikt. Du leder omvårdnadsarbetet, går ronder med läkare, administrerar läkemedel och utför sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom denna kompetens.

Tycker du detta låter som ett uppdrag för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Sjuksköterskearbete i Skåne

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ækxsvjelhx dxpphck ewambnvjvpucdhbc d
Tidsperiod
3 (2023)-12 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wcocywåpuepfxxæhbv fP gaiie Åxrvpaqpm
Region/kommun
Skåne/Æhywojopv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka