Sjuksköterska sökes till uppdrag i Skåne

Enheten söker dig, legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av cytostatikabehandling och vana av mycket centralvenösa infarter, intravenösa behandlingar och högt arbetstempo. Krav på kunskap i arbetsplatsens journaldatasystem Melior.

Arbetstiderna för uppdraget varierar, schema diskuteras vid eventuell tillsättning.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför ta sjuksköterskearbete via Agila?

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta sjuksköterskearbete i Skåne

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
NPK Xlik Cexifonlfcbqqubifhv vhc i, e
Tidsperiod
47-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mupvéntxeb i gba ah Xpql
Region/kommun
Skåne/Lmcg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka