Sjuksköterska sökes till jobb i Skåne

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp sin verksamhet.

Enheten söker dig, legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av arbete inom mag-tarm. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom angivet kompetensområde.

Här vårdas patienter som har en sjukdom i mag- och tarmkanalen eller levern och som behöver vård under kortare och längre tid. Här görs även leverbiopsier, blodtransfusioner och droppbehandlingar.

Om du tycker detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan nu!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Skåne?

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
LLC Lnyeå Xuo/Rloegwj
Tidsperiod
2 (2023)-14 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lxat Balwr Gmdkctpv mtlo fb fib ba Doohæ
Region/kommun
Skåne/Nyoqæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka