Sjuksköterska sökes till jobb i Skåne

Letar du efter en utmanande och lärorik roll? Verksamheten är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp sin verksamhet.

Enheten söker dig, legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av arbete inom mag-tarm. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom angivet kompetensområde.

Här vårdas patienter som har en sjukdom i mag- och tarmkanalen eller levern och som behöver vård under kortare och längre tid. Här görs även leverbiopsier, blodtransfusioner och droppbehandlingar.

Att ta sjuksköterskearbete som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Skåne en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
FFF Aitdæ Qbwm-rfo Yunnxsiotunru
Tidsperiod
49-52
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ceym Jihbh Kyegvclx otyy ha abc ge Hiwqå
Region/kommun
Skåne/Csipå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka