Ledigt jobb för sjuksköterska i Skåne

Letar du efter en utmanande och lärorik roll? Verksamheten är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp sin verksamhet.

Enheten söker dig, legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av arbete inom mag-tarm. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom angivet kompetensområde.

Här vårdas patienter som har en sjukdom i mag- och tarmkanalen eller levern och som behöver vård under kortare och längre tid. Här görs även leverbiopsier, blodtransfusioner och droppbehandlingar.

Om du tycker detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan nu!..

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför sjuksköterskejobb i Skåne?

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
VEN Nwjgæ Tjuc-uij Whychyfgrrmbv
Tidsperiod
48-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Afxb Mgxqq Xblfprwv wnpm hc fgf hi Nnckå
Region/kommun
Skåne/Vrwkå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka