Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Skåne

Är du redo för ett spännande uppdrag där du får chansen att utvecklas i både din yrkesroll och som person? Då är detta uppdrag perfekt. De söker nu dig för att kunna stärka upp sitt team.

Här vårdas patienter med sjukdomar i urinvägarna och i de manliga könsorganen, patienter med akuta urologiska infektioner och blödningar, sten i urinvägarna samt tillstånd där njurfunktionen hotas. Detta är en av två nationella vårdenheter i Sverige för botande behandling av peniscancer.

Vi söker dig som har vana av opererande verksamhet och kirurgisk alternativ urologisk kompetens. Viktigt med postoperativ omvårdnad.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskejobb hos Agila?

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Skåne en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
AVV Srfiå Puybgyci ee
Tidsperiod
24-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gpb Lgyqeabyoæfb jujo b efc bi Duciå
Region/kommun
Skåne/Ccsvæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka