Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Skåne

Till detta sjukhus sökes en sjuksköterska som är intresserad av att stärka upp vårdteamet på den neurologiska avdelningen.

Här möter du patienter med bland annat stroke, epilepsi, hjärntumör, MS och Parkinsons sjukdom. Uppdraget erbjuder ett roligt, omväxlande och utvecklande arbete med kompetenta kollegor i en god arbetsmiljö. Du som söker kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på neurologavdelning.

Uppdraget avser arbete nattetid. Önskvärt med tidigare erfarenhet av arbete på neurologisk avdelning.

Sjukskötersketjänst via Agila sjuksköterska

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
NKQ Sitc Povxypfsrvcuhhsbip ah
Tidsperiod
12-17
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jecjéwvcld d geb cf Oysf
Region/kommun
Skåne/Uxax
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka