Sjuksköterska sökes till jobb i Skåne

Det finns en spännande möjlighet för distriktssköterskor eller sjuksköterskor att arbeta på en vårdcentral som söker nya medarbetare. Här får du chansen att arbeta inom primärvården och bli en del av ett erfaret team som arbetar för att ge högkvalitativ vård till sina patienter.

Som en del av teamet kommer du att ha en mängd olika arbetsuppgifter, inklusive att hantera telefonsamtal från patienter, utföra såromläggningar och bedöma och prioritera olika sjukdomstillstånd. Du kommer att möta patienter med en rad olika sjukdomar och i alla åldrar

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete

Låter detta som något för dig? Välkommen in med din ansökan redan idag! ..

Att ta jobb som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför sjuksköterskeuppdrag i Skåne?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rvnplkm Sræis
Tidsperiod
26-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nsyfgye Btmldef KU, hif ci Uwliæ
Region/kommun
Skåne/Dpkfpkohhui
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka