Sjuksköterska sökes till jobb i Skåne

Denna uppdragsgivare är nu i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Verksamheten utför hemtjänst, hemsjukvård och rehabilitering för personer under 65 år. I hemvårdens verksamhet kommer du att möta brukare med mycket skiftande diagnoser bl.a. fysisk, neurologisk, kognitiv, neuropsykiatrisk och psykisk funktionsnedsättning. Det innebär att vi har personal med olika kompetenser och inriktningar för att täcka hela bredden. Arbetssättet skiftar också beroende på om inriktningen på beslutet är kompenserande eller lärande.

Om du tycker detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan nu!

Sjuksköterskearbete via Agila sjuksköterska

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bqqge Arbbgt Vrteåjasa Xacdo
Tidsperiod
17-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nyasp Våhntutvqa ed gceah Bbdc
Region/kommun
Skåne/Ffkw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka