Bemanningsjobb för sjuksköterska i Skåne

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats. Enheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Arbetsuppgifterna i uppdraget omfattar personer med demensdiagnoser. Här finns 64 lägenheter fördelade på tre våningsplan. Plan 1 består av 22 platser som är särskilt riktade till personer med kognitiv svikt.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete samt vana att arbeta självständigt är det meriterande.

Tycker du detta uppdrag låter intressant, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta arbete som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Skåne?

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Amhbnbykwwkf sxst Iabmwgo Cåxxirmvej
Tidsperiod
14-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Upfcvcymghy ic fghag Gbncxkccmpi
Region/kommun
Skåne/Xpnguapjndv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka