Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Skåne

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna verksamhet söker nu dig, en distriktssköterska eller sjuksköterska till sin verksamhet.

Beskrivning av uppdraget: Astma/KOL, riktade hälsosamtal och äldremottagning.

Beskrivning av uppdraget: Sedvanligt arbete på Vc av Ssk/Dsk gärna med ovannämnda kompetens.

Här blir du en del av ett engagerat och erfaret team som erbjuder bästa möjliga vård till sina patienter. Du möter patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar. Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Att ta sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nglap NA Vtmkqn Fash
Tidsperiod
34-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
q fdeii Cpnkf
Region/kommun
Skåne/Kfqm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka