Sjuksköterska sökes till tjänst i Skåne

Sjuksköterskor sökes för arbete inom kommunal hälso- och sjukvård.

Som sjuksköterska arbetar du självständigt, bedömer omvårdnadsbehov, hanterar läkemedel och mycket mer. Ett roligt, utvecklande och givande uppdrag med trevliga kollegor!

Enheten söker dig som har tidigare erfarenhet av hemsjukvård. Akuta och planerade besök och visst områdesansvar ingår i uppdraget. Krav på B-körkort finns.

Tycker du detta låter som ett uppdrag för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Skåne en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Væoyc ngytdm LNQ
Tidsperiod
22-23, 25-47
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ruablsånæxim d cideb Eæypu
Region/kommun
Skåne/Kåihp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka