Sjuksköterska sökes till jobb i Skåne

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker de dig som vill ha ett utvecklande arbete. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Enheten är ett äldreboende för dem som är i behov av somatisk vård eller demensvård. Boendet erbjuder 36 demensplatser och 36 somatiska.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete..

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta sjuksköterskearbete i Skåne

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Agneta  Delin
Agneta Delin / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Npmjvw whnxcu Hpnilbginr Vntybxarhfou
Tidsperiod
25, 28, 30-31, 33, 35-36
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Muefyxwtjmct fb igffg Psjtwdeoyhie
Region/kommun
Skåne/Bxkonbgxktlk
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka