Sjuksköterska sökes till arbete i Skåne

Om du söker efter en spännande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, ska du överväga att söka detta uppdrag. Här erbjuds du ett utmanande och utvecklande jobb där du får möjlighet att träffa patienter med olika sjukdomstillstånd.

Som en del av vår stabila och trivsamma arbetsgrupp erbjuder du personcentrerad vård till alla patienter. Du har möjlighet att arbeta tillsammans med en engagerad och samarbetsvillig arbetsgrupp.

Tidigare erfarenheter inom liknande arbete efterfrågas av verksamheten.

Skicka in din ansökan så berättar vi mer!..

Sjuksköterskejobb via Agila sjuksköterska

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Skåne en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nåesa pxpwnu FFF vckqycowxttæl
Tidsperiod
23-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uhbikbvanv ab egbce Eåudx
Region/kommun
Skåne/Xærrh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka