Ledigt jobb för sjuksköterska i Skåne

Om du söker en stimulerande och lärorik arbetsplats där du kan växa och utvecklas, så är detta uppdrag på denna enhet något för dig.

Verksamhetens uppdrag är att ge de boende exceptionell och omfattande vård från välutbildad personal som bryr sig, och som även kommer att finnas med dem på deras personliga resa.

Tidigare erfarenheter inom liknande arbete är meriterande..

Varför ta sjuksköterskeuppdrag hos Agila?

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför sjuksköterskejobb i Skåne?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ixdms Anthiu Tlntåipfv Æ. Xgtw
Tidsperiod
40-45
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lædtsjtdrp ec hee ih Qksy
Region/kommun
Skåne/Kmft
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka