Bemanningsjobb för sjuksköterska i Skåne

Vi söker sjuksköterskor till innerstaden samt till Team för trygg hemgång. Önskvärt med erfarenhet från kommunal vård och hemsjukvård.

Placering kan ske på mer än ett hemvårdsområde.

Krav:

Körkort och cykelfärdighet.

Arbetstid:

07.00-16.00

Helgtjänstgöring förekommer, schema kommer i April.

Tjänstgöring mellan 90-100%.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Skåne en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Khyww Lujyxq DAD e Goæarsk
Tidsperiod
38-42
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tdwup Væylfhokvn fb CO cbeee Gvpu
Region/kommun
Skåne/Khcu
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka